Support
Maak een ticket aan
Mail
info@businessboostonline.nl
SSL Certificaten


Vertrouwen uitstralen

Bezoekers gebruiken jouw website om informatie te versturen. Met een normale http-verbinding kunnen derden deze informatie echter eenvoudig onderscheppen. Met https wordt de informatie versleuteld verstuurd. Je bezoeker krijgt zo het vertrouwen om gebruiker of klant te worden.

Waarom is SSL belangrijk?

Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen een website en de server, zodat inlog- en betaalgegevens beschermd worden verzonden. Bezoekers krijgen zo direct vertrouwen in de veiligheid van jouw website of webshop.

Beter vindbaar met SSL

Een SSL vergroot je online vindbaarheid. Wist je bijvoorbeeld dat Google beveiligde websites waardeert met hogere zoekresultaten? De Chrome-browser markeert http-verbindingen als rood (onveilig). Andere browsers hebben al soortgelijke plannen aangekondigd.

Gekoppeld aan uw website

Wanneer u een certificaat bestelt is het heel eenvoudig om deze te installeren. Door middel van één klik wordt het SSL certificaat automatisch geïnstalleerd en aan uw website gekoppeld. Het SSL certificaat is vanaf nu voor iedereen zichtbaar voor uw domeinnaam.


Keuze uit SSL certificaten

Wij kunnen ieder gewenst certificaat leveren. Er zijn echt zoveel verschillende soorten certificaten dat wij hier een selectie van hebben weergegeven.